Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Sunt 18 produse.

Filtre active

Masina de politie cu... Masina de politie cu...
  • -14%
  • -14%

Masina de politie cu telecomanda din blocuri de constructie - 430 buc

120,40 lei 140,00 lei

Setul prezentat este o propunere pentru constructorii tineri, inteligenti. Dupa montarea masinii, aceasta poate fi echipata cu baterii si poate fi controlata cu usurinta folosind telecomanda inclusa in kit. Acest set de 430 elemente dezvolta imaginatie, abilitati manuale si coordonare motorie.

Prin joc, copilul invata sa gandeasca logic, sa foloseasca obiecte si sa le potriveasca.

Basculanta cu telecomanda din blocuri de constructie - 638 bucati

190,00 lei

Setul prezentat este o propunere pentru constructorii tineri, inteligenti.

Dupa montarea masinii, aceasta poate fi echipata cu baterii si poate fi controlata cu usurinta folosind telecomanda inclusa in kit.

Acest set de 638 elemente dezvolta imaginatie, abilitati manuale si coordonare motorie.

Prin joc, copilul invata sa gandeasca logic, sa foloseasca obiecte si sa le potriveasca.

Motocicleta de politie din blocuri de constructie - 539 bucati

160,00 lei

Setul prezentat este o propunere pentru constructorii tineri, inteligenti. Dupa montare, aceasta este echipata cu motor functional si bateriy box. Acest set de 539 elemente dezvolta imaginatie, abilitati manuale si coordonare motorie.

Prin joc, copilul invata sa gandeasca logic, sa foloseasca obiecte si sa le potriveasca.

Excavator cu telecomanda din blocuri de constructie - 491 buc

210,00 lei

Fiecare dintre noi, mici si mari, adora sa se joace cu blocurile de constructie. Setul prezentat este o propunere pentru constructorii tineri, inteligenti. Dupa montarea excavatorului, acesta poate fi echipat cu baterii si controlat cu usurinta prin telecomanda inclusa in set. Acest set de elemente 491 dezvoltă imaginație, dexteritate și coordonare.

Prin joc, copilul invata gandirea logica, cum sa foloseasca si sa potriveasca blocurile de constructie .

Masinuta cu telecomanda Pick-up King din blocuri de constructie - 514 bucati

190,00 lei

Construieste-ti propriul model RC!

Produsul prezentat 2 in 1, poate fi un pick up sau un atv, ambele, controlate de la distanta, pe care le poti construi din blocuri de constructie singur! O propunere minunata pentru tinerii ingineri si artisti. Elementele incluse in set pot fi combinate cu alte marci de blocuri, ceea ce permite un numar infinit de modificări. Pariati pe divertisment care dezvolta creativitate, imaginatie si abilitati manuale.

Modelul poate fi controlat pana la 25 de metri fara a pierde raza de acțiune! Blocurile sunt durabile si usor de conectat. Un avantaj suplimentar este faptul ca produsul are multe elemente in miscare, ceea ce face ca si distractia sa fie pe masura si cu siguranta copilul dumneavoastra nu se va plictisi dupa cateva zile de acest model.

Excavator cu telecomanda din blocuri de constructie - 544 buc

210,00 lei

Construieste-ti modelul visurilor tale! Excavatorul cu telecomanda din blocuri de constructie C51057W este perfect atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Setul prezentat este o propunere pentru constructorii tineri, inteligenti si dezvolta creativitatea, imaginatie, dexteritate, si coordonare. Dupa montarea excavatorului, acesta poate fi echipat cu baterii si controlat cu usurinta prin telecomanda inclusa in set.

Prin joc, copilul invata gandirea logica, cum sa foloseasca si sa potriveasca blocurile de constructie .

Masina de teren cu telecomanda din blocuri de constructie Buggy - 522 bucati

210,00 lei

Un set de blocuri de la renumitul brand Double Eagle, din care puteti construi un Buggy reprodus fidel, controlat de la distanta, potrivit pentru orice teren. Acest set de 522 elemente dezvolta imaginatie, abilitati manuale si coordonare motorie, totodata poti construi masina visurilor tale. Modelul are lumini, suspensie pe arc, telecomanda. Setul este ambalat intr-un ambalaj atractiv, ceea ce il face un cadou minunat. Blocurile sunt compatibile cu alte marci de blocurile de constructie .

Masina de teren din blocuri de constructie 533 buc

180,00 lei

Construieste-ti propriul model RC! Jeep-ul este un model complet functional, controlat de la distanta, din blocuri de constructie! O propunere perfecta pentru tinerii ingineri si artisti.

Camion cu remorca 10 in 1 din blocuri de constructie 634 buc

200,00 lei

Un set complet de mașini! Construieste un minim de 10 combinații diferite din 634 cărămizi. Putem monta, printre altele, un tractor cu o semiremorcă, ascensoare, macarale, stivuitoare și multe altele. O propunere perfectă pentru tinerii ingineri și artiști

Motocicleta militara din blocuri de constructie 629 buc

265,00 lei

Construieste motocicleta militara de doua persoane cu ajutorul celor 629 elemente. 

O propunere perfecta pentru tinerii ingineri si artisti. Elementele incluse in set pot fi combinate cu alte marci de caramizile de constructie, ceea ce permite un numar infinit de modificari.

Macara cu telecomanda din blocuri de constructie - 838 bucati

210,00 lei

Construieste-ti propriul model RC! 

Produsul prezentat 2 in 1, poate fi o macara puternica cu brat telescopic sau un camion de tractare cu brat tip macara si platforma, ambele, controlate de la distanta, pe care le poti construi din blocuri singur! O propunere minunata pentru tinerii ingineri si artisti. Elementele incluse in set pot fi combinate cu alte marci de blocuri, ceea ce permite un numar infinit de modificări. Pariați pe divertisment care dezvolta creativitate, imaginatie si abilitati manuale.