Lista de produse dupa marca Double eagle

Sunt 68 produse.

Camion cu telecomanda Mercedes Arocs trailer 1:20 E562-003 Camion cu telecomanda Mercedes Arocs trailer 1:20 E562-003
 • -25%
 • -25%

Camion cu telecomanda Mercedes Arocs trailer 1:20

225,00 lei 300,00 lei

Camionul cu platforma trailer Mercedes Arocs 1:20 are tractiune 2WD, lumini fata/spate, claxon, 2 viteze, precum si un sunet real de motor, astfel lucrat in cele mai mici detalii, are particularitatile fratelui mai mare. Toate aceste detalii fac ca acest camion cu telecomanda sa fie unul extreme de apreciat printre pasionati si nu ar trebuie sa lipseasca nici din colectia ta.

Basculanta cu telecomanda Mercedes Arocs 1:20

193,28 lei

Basculanta cu telecomanda Mercedes Arocs 1:20 E525-003 de la Double eagle este cadoul perfect pentru cei mici, dar si pentru cei mari.

Este complet functionala, ca si sora ei in marime naturala cu miscari inainte, inapoi, dreapta, stanga, dar cel mai important ca si utilitate si mod de joaca este functia de ridicare si coborare la distanta a platformei de incarcare. Pe scurt, avem de-a face cu o masina complet functionala, pregatita sa lucreze, impreuna cu celalalte utilaje. 

Un avantaj suplimentar il constituie sunetele generate de acest model precum si sistemul de oprire automata a jucariei in cazul unei inactivitati prelungite.

Betoniera cu telecomanda Mercedes Arocs 1:20 E528-003 Betoniera cu telecomanda Mercedes Arocs 1:20 E528-003
 • -8%
 • -8%

Betoniera cu telecomanda Mercedes Arocs 1:20

177,82 lei 193,28 lei

Betoniera cu telecomanda Mercedes Arocs 1:20 este cadoul ideal pentru cei care vor mai mult decat o simpla masinuta cu telecomanda, aceasta indeplineste toate functiile unei betoniere adevarate.

Caracteristici:

 • Prezinta miscari de inainte/inapoi, dreapta/stanga precum si de rotire a cuvei  
 • Efecte luminoase si sonore
 • Program demo care va arata toate functiile betonierei
 • Sistem automat de oprire atunci cand nu se foloseste un timp mai indelungat, astfel nu trebuie sa va faceti probleme ca se consuma bateria

Excavator cu telecomanda Volvo EC160 E 1:16

247,90 lei

Excavatorul cu telecomanda v este realizat din plastic ABS durabil și rezistent. Modelul este controlat de telecomanda cu frecventa de 2.4GHz se misca inainte, inapoi, se intoarce spre stanga si spre dreapta. Bratul in sine este pe deplin functional, se misca in sus/jos, iar cabina se roteste 680 de grade. Model prezentat are cupa din policarbonat, lumini si sunete reale pe toata perioada rulajului.

Masinuta cu telecomanda Cross Country SWAT/POLICE Truck 1:14

140,00 lei

Masinuta cu telecomanda Swat este complet functionala, pregatita de joaca imediat dupa scoaterea ei din cutie. Permite conducerea inainte, inapoi si lateral dreapta/stanga, iar avantajul suplimentar, care diversifica distractia, sunt luminile frontale care sunt aprinse pe timpul rulajului. Radio controlerul functioneaza la 2,4 GHz oferind un raspuns rapid, iar acumulatorul masinii poate fi incarcat cu incarcatorul USB inclus in kit. 

Macara cu telecomanda din blocuri de constructie CADA - 838 bucati

210,00 lei

Construieste-ti propriul model RC! 

Produsul prezentat 2 in 1, poate fi o macara puternica cu brat telescopic sau un camion de tractare cu brat tip macara si platforma, ambele, controlate de la distanta, pe care le poti construi din blocuri singur! O propunere minunata pentru tinerii ingineri si artisti. Elementele incluse in set pot fi combinate cu alte marci de blocuri, ceea ce permite un numar infinit de modificări. Pariați pe divertisment care dezvolta creativitate, imaginatie si abilitati manuale.

Betoniera cu telecomanda din blocuri de constructie - 814 bucati

193,28 lei

Construieste-ti propriul model RC! 
Produsul prezentat 2 in 1, poate fi o betoniera puternica sau un camion cu elevator pentru interventii la inaltime, ambele, controlate de la distanta, pe care le poti construi din blocuri de constructie singur! O propunere minunata pentru tinerii ingineri si artisti. Elementele incluse in set pot fi combinate cu alte marci de blocuri, ceea ce permite un numar infinit de modificari. Pariati pe divertisment care dezvolta creativitate, imaginatie si abilitati manuale.

Masina de politie cu... Masina de politie cu...
 • -14%
 • -14%

Masina de politie cu telecomanda din blocuri de constructie CADA - 430 buc

120,40 lei 140,00 lei

Setul prezentat este o propunere pentru constructorii tineri, inteligenti. Dupa montarea masinii, aceasta poate fi echipata cu baterii si poate fi controlata cu usurinta folosind telecomanda inclusa in kit. Acest set de 430 elemente dezvolta imaginatie, abilitati manuale si coordonare motorie.

Prin joc, copilul invata sa gandeasca logic, sa foloseasca obiecte si sa le potriveasca.

Autobuz cu telecomanda 6 functii, 2.4Ghz rosu E635-003-RED Autobuz cu telecomanda 6 functii, 2.4Ghz rosu E635-003-RED
 • -11%
 • -11%

Autobuz cu telecomanda 6 functii 2.4Ghz rosu

157,06 lei 176,47 lei

Un model de autobuz realist este propunerea producatorului Double Eagle pentru cei mai pretentiosi clienti care iubesc modelele RC.

Modelul dispune de :

- o atentie precisa la detaliile precum scaunele pasagerului, nr.liniei, harta rutelor

- oglinzi laterale

- material de buna calitate

- roti din cauciuc

Autobuz cu telecomanda 6... Autobuz cu telecomanda 6...
 • -11%
 • -11%

Autobuz cu telecomanda 6 functii, 2.4Ghz albastru

157,06 lei 176,47 lei

Un model de autobuz realist este propunerea producatorului Double Eagle pentru cei mai pretentiosi clienti care iubesc modelele RC.

Modelul dispune de :

- o atentie precisa la detaliile precum scaunele pasagerului, nr.liniei, harta rutelor

- oglinzi laterale

- material de buna calitate

- roti din cauciuc

Formula 1 cu telecomanda din blocuri de constructie CADA - 317 bucati

140,00 lei

Setul prezentat este o propunere pentru constructorii tineri, inteligenti.

Dupa montarea masinii, aceasta poate fi echipata cu baterii si poate fi controlata cu usurinta folosind telecomanda inclusa in kit.

Acest set de 317 elemente dezvolta imaginatie, abilitati manuale si coordonare motorie.

Prin joc, copilul invata sa gandeasca logic, sa foloseasca obiecte si sa le potriveasca.

Masina sport cu telecomanda din blocuri de constructie - 453 bucati

140,00 lei

Setul prezentat este o propunere pentru constructorii tineri, inteligenti. Dupa montarea masinii, aceasta poate fi echipata cu baterii si poate fi controlata cu usurinta folosind telecomanda inclusa in kit.Acest set de 453 elemente dezvolta imaginatie, abilitati manuale si coordonare motorie.

Prin joc, copilul invata sa gandeasca logic, sa foloseasca obiecte si sa le potriveasca.