Mobilier complet din lemn pentru casuta papusii
  • Mobilier complet din lemn pentru casuta papusii

Mobilier complet din lemn pentru casuta papusii

120,00 lei

O casa de papuși amenajata complet este visul multor fetite.  Un set de mobilier il va face real, iar imaginatia copilului dvs. va putea traversa noi limite. Mobilierul in culori albe și roz va atrage cu siguranta interesul oricarei fete.

Cantitate
Availability: Stoc epuizat

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

Setul consta in mobilier din lemn pentru bucatarie, living, dormitor, baie și sufragerie. Mobila pentru living este compusa din: două dulapuri cu rafturi, două fotolii, o lampa și o masa de cafea. În baie putem pune: o cadă, o chiuvetă cu oglinda, o masina de spalat și o toaletă. Bucătăria poate fi echipată cu: frigider, cuptor, dulap cu chiuveta și rafturi, in timp ce in sala de mese va fi o masa mare cu patru scaune.

Frumusetea clasica a lemnului și durabilitatea sa il fac sa se bucure intotdeauna de o mare recunoastere. Aceasta materie prima arata bine atat in ​​culori naturale, cat si vopsite iar datorita faptului ca jucaria este din lemn aceasta este sigura pentru fiecare copil. 

Accesorii precum perne, cuverturi si paturi pentru fotolii au fost adaugate in set. In plus, dulapurile, masina de spalat, frigiderul și alte bucati de mobilier au elemente mobile, de ex. o usa care se deschide ofera realism jocului. 

Specificatii:

Varsta: 3+;

Material: lemn;

Numarul de elemente din set: 27; 

Dimensiuni dulap living : 10.5 x 4 x 10.5cm (L x l x h);

Dimensiuni pat: 13 x 12 x 4cm (L x l x h);

Dimensiuni masa: 10 x 4.5 x 5.5cm (L x l x h);

Dimensiuni scaun: 4 x 3 x 5,7cm (L x l x h);

Inaltimea maxima a mobilierului: 12 cm;

Greutatea setului cu ambalaj: 1.055 kg

toys

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: