Drona MJX Bugs 5W
  • Drona MJX Bugs 5W

Drona MJX Bugs 5W

1.084,03 lei

Drona MJX Bugs 5W iti va oferi o experienta fascinanta de zbor datorita camerei de inalta calitate 4K, bateriei de 1800mah si a motoarelor fara perii care ofera o eficienta sporita si un zbor mai indelungat, atingand astfel distante de pana la 500m cu acest aparat de zbor. Transmisia bidirectionala in frecventa 2.4Ghz iti v-a asigura un control stabil si fara intreruperi in directionarea dronei. Giroscopul incorporat care percepe miscarea dronei pe 6 axe, asigura conditii de zbor mai echilibrate si fara trepidatii.

Cantitate
Availability: Stoc epuizat

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

FUNCTII SI DOTARI

GPS iti v-a sari in ajutor la fiecare zbor, aceasta drona fiind dotata cu un sistem GPS de inalta calitate si ultima generatie, care ajuta la pastrarea pozitiei precise alaturi de senzorul barometric care mentine altitudinea fixa, pentru imagini clare si spectaculoase.

Cu acestsistem GPS nu trebuie sa it faci probleme in  legatura cu coordonate eronate. Obtinerea precisa a coordonatelor GPS care identifica pozitia dronei sunt foarte importante si confera siguranta atat tie cat si aparatului tau de zbor.

O functie prezenta pe majoritatea dronelor si foarte apreciata este Headless mode care te ajuta in situatii incurcate de identificare a directiei precise a aparatului de zbor, si odata activat, indiferent de directia care o are acesta, prin apasarea joystick-ului de inclinare inspre spate, ea se v-a indrepta spre tine.

Butonul dedicat de intoarcere la punctul de pornire al dronei, te v-a ajuta sa nu te ratacesti si sa te intorci inapoi in siguranta, oferind un plus de siguranta in calatoria ta in zbor.

Functii speciale precum punct de interes, urmeaza-ma, directie presetata, veti putea gasi si pe aceasta drona Bugs 5W.

Urmeaza-ma  este modul in care drona v-a urmari telecomanda sau obiectul selectat in cadrul interfetei aplicatiei dedicate. Astfel tu iti poti continua activitatea linistit, iar drona te v-a urma.

Modul punct de interes  odata actionat determina drona sa orbiteze in jurul punctului presetat la viteza, distanta si inaltime constanta.

Deseneaza pur si simplu o linie pe ecran in cadrul aplicatiei dedicate, iar drona v-a zbura pe calea presetata fara sa mai fie nevoie de actiuni din partea ta.

Motoare fara perii  cu durata de viata mult mai mare decat cea cea a motoarelor cu perii si cu control electronic individual pe fiecare motor in parte care ajuta pe toata durata zborului sa ai parte de o experienta placuta. In situatii de impact, detectate de controlerul electronic, opreste automat motoarele fara ca acestea sa mai ajunga sa se defecteze sau sa deterioreze elicile.

CAMERA

Camera 4k iti ofera o perspectiva mai clara asupra lumii de la un alt nivel, iar tu cu ajutorul gimbalului mecanic, poti ajusta ungiul camerei chiar in timpul zborului cu ajutorul butonului ajustabil dedicat de pe telecomanda.

Transmisia video se face pe telefon in aplicatia BUGS GO la calitate HD pe o distanta de pana la 500m, datorita tehonlogiei avansate de transmisie 5G.

BATERIE

Baterie 7.4V 1800mAh ofera un timp de zbor eficient de pana la 20 minute.

LED

Leduri luminoase pe fiecare brat, ajutand in timpul zborului pentru orientare si dand un aspect mult mai placut si mai special dronei MJX Bugs 5W.

TELECOMANDA

Telecomanda cu afisaj LED pentru sateliti, calitate semnal transmisie receptive, indicator baterie telecomanda si drone, distanta orizontala si inaltime, buton de intoarcere spre casa, buton decolare/aterizare automata,  buton poza, buton filmare, control gimbal mecanic, confera control absolut asupra dronei tale.

Odata cu epuizarea bateriei dronei, telecomanda v-a emite un semnal acustic care indica acest lucru si astfel alerteaza utilizatorul in vederea intoarcerii dronei, zburand astfel mult mai in siguranta.

Pentru a vizualiza imaginea transmisa de catre camera integrata telefonul se poate monta pe suportul inclus si atasat telecomenzii.

MJX
Bugs 5W

Referinte specifice