Bucatarie din lemn 93 cm

226,89 lei

Copiii sunt curiosi in mod natural si le place sa ii imite pe ceilalti, ei invata prin joaca si prin observatie. Bucataria din lemn creeaza un mod fantastic de a petrece timpul pentru toti copiii carora le place sa joace rolul unui bucatar. Produsul este o idee fantastica atunci cand doriti sa scapati de plictiseala, mai ales cand este vreme rea.

Cantitate
Availability: Ultimele produse in stoc

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

Bucataria din lemn creeaza un mod fantastic de a petrece timpul pentru toti copiii carora le place sa joace rolul unui bucatar.  Produsul este o idee fantastica atunci cand doriti sa scapati de plictiseala, mai ales cand este vreme rea.

Bucataria contine o plita deasupra caruia exista carlige pentru accesoriile de bucatarie Deasupra plitei se afla o lampa, datorita careia copilul se poate juca nu numai in timpul zilei, ci si seara.
Sub blatul mesei se afla un cuptor cu ecran tactil.
In partea dreapta a plitei se afla o chiuveta cu robinet pentru apa calda si rece.

Produsul este realizat din lemn rezistent. Materialul folosit are o influenta pozitiva asupra durabilitatii si duratei de viata a produsului, precum si a sigurantei si bunastarii copiilor.

Role-playing  garanteaza multa distractie, dar ajuta si la dezvoltarea intelectuala a copilului intr-un mod pozitiv. Le stimuleaza imaginatia si creativitatea si, prin petrecerea timpului intr-un grup mai mare, poate invata despre munca in echipa si isi poate dezvolta abilitatile sociale. Le mareste, de asemenea, abilitatea manuala si de actorie.
Produsul este perfect pentru uz privat acasa, dar se va potrivi perfect si intr-o gradinita sau o unitate educationala speciala.

Bucataria complet dotata este cadoul ideal pentru micii bucatari si va aduce garantat un zambet larg pe fata fiecarui copil!

Dimensiuni: 43.5 x 28.5 x 93 cm (L x l x h)

toys

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

8 alte produse in aceeasi categorie: