Casa de lemn pentru papusi 86 cm cu mobillier
  • Casa de lemn pentru papusi 86 cm cu mobillier

Casuta din lemn pentru papusi 86 cm cu mobillier

361,34 lei

Fiecare fata viseaza la o casuta din lemn pentru papusi complet mobilata!

Culorile pastelate ale peretilor si accesoriile casei arata minunat, stimuland imaginatia copilului si incurajandu-i sa se joace.

Cantitate
Availability: Ultimele produse in stoc

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

Ferestrele mari ale casei de papusi permit copilului sa priveasca papusile din diferite unghiuri. Casa are 3 etaje conectate cu scari albe frumoase. Parterul casei are o bucatarie spatioasa, cu o sala de mese si o baie moderna. La primul etaj are un living mare, unde papusile se pot relaxa in fata unui televizor sau pot citi o carte. La etajul doi putem gasi un dormitor confortabil, cu un pat confortabil, si o terasa frumoasa, unde pot creste flori la soare.

In fata casei  este o gradina frumoasa, cu piscina si loc de joaca. 

Casa de papusi este fabricata din lemn masiv si prezinta o constructie foarte durabila. Toate elementele sunt finisate meticulos, sunt perfect rotunjite si sigure pentru copil. Inaltime de 86 cm permite copilului sa se joace  intr-o pozitie confortabila.

Jucaria stimuleaza imaginatia si creativitatea copilului. Fetele vor adora sa poata rearanja mobilierul si sa aiba oportunitati nelimitate de a reda diferite scenarii si povesti.

Dimensiuni: 60 x 24,5 x 86 cm (L x l x h)

toys
d6858

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

8 alte produse in aceeasi categorie: