Camion din lemn cu surubelnita si ciocan

42,02 lei

Copii învață cel mai bine prin joaca. Un camion din lemn va pune, fără îndoială, un zâmbet pe fața copiilor, precum și va ajuta la dezvoltarea abilităților motorii, vizuale și de memorie.

Jucăria este o modalitate excelentă de a stimula dezvoltarea unui copil de la o vârstă fragedă.

Cantitate
Availability: Disponibil

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

În set, în afară de camion, există patru bile colorate din lemn, pe care copilul le poate bate în camion prin găuri speciale marcate cu culorile adecvate. Șurubelnița din lemn inclusă permite înșurubarea și deșurubarea șuruburilor. Elementele diverse fac, fără îndoială, jocul cu camionul mai atractiv.

Culorile vii  încurajează copiii să se joace și să creeze. Lemnul lustruit cu margini netede asigură un joc sigur pentru copil. 

Jucăria dezvoltă foarte mult creativitatea și stimulează imaginația copilului și îmbunătățește abilitățile manuale. Este potrivit pentru a se juca singur, cu adulții sau cu alți copii dintr-un grup mai mare, ceea ce afectează dezvoltarea abilităților sociale și de integrare. În plus, învață recunoașterea formelor, gândirea logică și întărește răbdarea.

Elementele din lemn ale setului pot fi utilizate cu ușurință în nisip sau pe gazon. Vehiculul educațional este așadar potrivit pentru joacă în grădină, pe terasă, precum și pe plajă sau în cutia de nisip.

Referinte specifice

8 alte produse in aceeasi categorie: