Pista din lemn cu masinute si tren

159,66 lei

Setul din lemn pentru masini este o jucărie grozavă, iar copii îl pot folosi pentru a-și dezvolta creativitatea. Singur, dar și într-un grup mai mare, aceasta jucaria va fi pe placul tuturor copiilor.

Cantitate
Availability: Stoc epuizat

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

Setul nostru este format din multe elemente fabricate cu precizie și prelucrate frumos, acestea putând fi aranjate și montate după dorință.

Setul include: piste, persoane, mașini, copaci, semne de circulație, o locomotivă, o gară, un tunel, o trecere la nivel cu bariere, un elicopter + aterizare elicopter, pește și o tijă de pescuit. Elementele de piesă pot fi extinse după dorință, astfel încât să puteți modifica întregul traseu și să îl modificați după bunul plac. 

Copiii au posibilitatea de a-și lăsa creativitatea să curgă liber, acest lucru își promovează propria imaginație și, de asemenea, îmbunătățește interacțiunea în timp ce se joacă în grup. Părțile solide din lemn asigură o durabilitate ridicată, acestea sunt mai rezistente și au o durată de viață mai lungă. Setul complet este foarte ușor și poate fi transportat cu ușurință fiind si foarte ușor de depozitat.

Elementele pot fi folosite și pe terasă, balcon sau pe gazon.

Referinte specifice

8 alte produse in aceeasi categorie: