Marsupiu ergonomic Isara Quick Half Buckle Lavender
  • Marsupiu ergonomic Isara Quick Half Buckle Lavender

Marsupiu ergonomic Isara Quick Half Buckle Lavender

402,52 lei

QUICK and easy! ISARA QUICK Half Buckle Lavender este un marsupiu ergonomic și multi-ajustabil, care oferă o ajustare concomitentă a înălțimii și lățimii - ÎNTR-UN SINGUR LOC.

Dotat cu inovații de ultimă generație, acest marsupiu minimalist, ușor de utilizat, vă va picta călătoria în lumea minunată a purtării sănătoase a bebelușului. 

Cantitate
Availability: Ultimele produse in stoc

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

ISARA QUICK Half Buckle este realizat în mărime unică. 

ISARA QUICK Half Buckle este un marsupiu ergonomic, multi-ajustabil pentru copii, creat special pentru a purta confortabil bebelușul începând de la mărimea 50 cm până la 98 cm.

Ajustarea inaltimii si latimii

Sistemul de reglare QUICK 2 în 1 care oferă o ajustare concomitentă a înălțimii și lățimii panoului, doar într-un singur loc, cu ajutorul unor închideri velcro foarte ușor de utilizat. Centura din talie a purtătorului prezintă o bandă velcro, pufoasă, care încorporează 3 poziții ajustabile, demarcate prin 3 culori diferite, cu scop strict orientativ pentru un părinte sau utilizător începător. Fiecare culoare este potrivită unei anumite etape de dezvoltare a copilului și are scop pur orientativ. 

Materiale si instructiuni de intretinere

Compoziția materialului: 100% bumbac organic, țesatură Jacquard, 220 GSM. Materialul este potrivit pentru toate sezoanele.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, de la catarame, curele, chinga la Velcro, recunoscute chiar și în industria automobilelor pentru rezistență și rezistență.

Nu spălați ISARA QUICK Half Buckle decât atunci când este necesar. În caz de pete, curățați cu un săpun delicat, iar apoi lăsați să se usuce. Când utilizați mașina de spălat asigurați-vă că ați setat un program de rufe delicat. Nu utilizați uscătorul! Asigurați-vă că scaiul și toate cataramele sunt închise înainte de spălare.

Garantie si certificare

ISARA ofera 2 ani garantie.

ISARA respecta standardele europene CEN/TR 16512:2015. Testat pentru 20 kg.

Institutul International de Displazie de Sold (IHDI) recunoaste ISARA ca produse pentru "solduri-sanatoase".

Creat de un consultant în babyearing. ISARA QUICK este creat si realizat în Romania.

ISARA QUICK este protejat de Oficiul de Marci Inregistrate.

ISARA este un produs creat si fabricat în Romania.

Referinte specifice