Ulei esential Believe 15 ml Young Living
  • Ulei esential Believe 15 ml Young Living

Ulei esential Believe 15 ml Young Living

220,00 lei

Amestecul de uleiuri esențiale Believe (formulă nouă) conține molid albastru de Idaho și ylang ylang de la ferma Young Living din Ecuador și are o aromă plăcută cu efect de echilibrare și revigorare. Acest amestec conține uleiuri esențiale din brad de balsam de Idaho și tămâie care pot încuraja sentimentele de putere și credință.

Cantitate
Availability: Stoc epuizat

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

Cu alte uleiuri complementare, combinația din acest amestec vă poate ajuta atunci când atingeți un nivel superior de conștiință. Atunci când puteți depăși blocajele și barierele emoționale, puteți să vă atingeți adevăratul potențial, nelimitat.

  • Susține claritatea și gândurile clarificatoare.
  • Conferă o senzație de liniște și conștiință și aduce cu sine echilibrul spiritual.
  • Susține relaxarea și încrederea.

Utilizare

Topic: Aplicaţi 2-4 picături direct pe zona dorită. Diluarea nu este necesară, cu excepţia cazului în care aveţi pielea sensibilă.

Parfumat: pulverizați până la o oră de trei ori pe zi.

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi, luaţi medicamente sau aveţi o afecţiune medicală, consultaţi un medic înainte de utilizare.
Ingrediente
Ulei de Abies balsamea (brad de balsam de Idaho), ulei din semințe de Coriandrum sativum (coriandru), ulei din coajă de Citrus aurantium bergamia (bergamotă fără furanocumarine), ulei din părțile aeriene ale Picea pungens (molid albastru de Idaho), ulei din flori de Cananga odorata equitoriona (ylang ylang), ulei din flori de Pelargonium graveolens (mușcată).
Young Living
Believe 15 ml Young Living

Fisa tehnica

Producatori
Young Living
Cantitate
15 ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: