Ulei esential Seedling Calm 5ml Young Living

63,03 lei

Țara viselor e doar la câteva picături distanță cu acest amestec de uleiuri esențiale Seedlings Calm de la Young Living. Această mireasmă delicată a fost formulată special pentru cei mici. La fel ca un cântecel de leagăn, acest amestec special de note florale, relaxante și delicate poate destinde întreaga familie

Cantitate
Availability: Stoc epuizat

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

Utilizare:

Diluează și aplică local amestecul Seedlings Calm pentru a te bucura de aroma sa relaxantă. A se dilua înainte de aplicarea pe piele. A se urma cu atenție instrucțiunile de utilizare de pe etichetă.

Ingrediente:

Lavandula angustifolia* (ulei de lavandă), trigliceride caprilice/caprice, Coriandrum sativum* (ulei de semințe de coriandru), Citrus aurantium bergamia* (ulei de coji de bergamote) (fără furocumarine), Canangaodorata* (ulei de flori de ylang ylang), Pelargonium graveolens* (ulei de flori de mușcate).

Poate conține: Alcool benzilic **, Benzoat de benzil **, Salicilat de benzil **, Citral **, Citronellol **, Coumarin **, Eugenol **, Farnesol **, Geraniol **, Isoeugenol **, Limonen **, Linalool **.

*Ulei esențial 100% pur

**Constituenți naturali ai uleiurilor esențiale. 

Young Living
Seedling Calm 5ml
2020-05-04

Fisa tehnica

Producatori
Young Living
Cantitate
5 ml

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: