Ulei esential Copaiba 15ml doTerra

172,27 lei

Uleiul esential de copaiba este obtinut din rasina arborelui copaiba, care poate depasi 30 de metri inaltime si creste in zona tropicala a Americii de Sud. Uleiul de copaiba este utilizat pe scara larga in produse cosmetice cum ar fi sapunuri, creme, lotiuni si parfumuri. Inca din secolul al XVI-lea, uleiul esential de copaiba a fost utilizat in cadrul practicilor medicale traditionale de catre nativii din nordul si nord-estul Braziliei.

Cantitate
Availability: Ultimele produse in stoc

 

Plati securizate cu cardul online

 

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depaşesc 500 RON

 

Posibilitate returnare produse in 14 zile

Utilizari:

  • Adauga 1 picatura la lotiunea de corp sau crema hidratanta pentru ten, pentru a-ti mentine pielea curata si fara imperfectiuni si a reduce aparitia cosurilor.
  • Pune 1 picatura in cada, pentru o baie relaxanta, cu efect de revitalizare a pielii.
  • Dilueaza-l cu ulei caraus si aplica-l cu miscari circulare inainte de machiaj, pentru a obtine o luminozitate naturala si sanatoasa.

Indicatii de Utilizare:

Difuzare: Pune trei-patru picaturi in difuzorul ales.

Aromatizant alimentar: Adauga o picatura in mancare.

Uz extern: Pentru masaj, amesteca 5 picaturi cu 10 ml de ulei caraus. Pentru imbaiere, amesteca 5 picaturi cu 5 ml de ulei caraus. Pentru parfumare, amesteca 1 picatura cu 10 picaturi de ulei caraus.

Precautii:

Poate cauza sensibilizare cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti insarcinata, alaptati sau va aflati sub supraveghere medicala, consultati medicul. Evitati contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile. Evitati expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore dupa aplicarea produsului.

doTERRA

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: